Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Arbeidsvarsling

Det er håndbok N301 «Arbeid på og ved veg» som gir bestemmelser og retningslinjer for hvordan arbeid på/ved veg skal varsles og sikres på. Dette gjelder alle offentlige veger i Norge, herunder kommunale.

Behovet for utarbeidelse av gode arbeidsvarslingsplaner bare øker og øker. Dette kommer av stadige utbygninger, flere bransjer som får arbeid nær vei og trafikk, samt at håndhevelsen av regelverket blir bedre og bedre.

Norsk Trafikksikring AS leverer arbeidsvarslingsplaner utarbeidet sammen med kunde/utførende. Løsningene blir dermed gjennomførbare og gode.

Vi legger vekt på:

MOTTAR VI EN HENVENDELSE  FØR KL. 14.00 SÅ ER DEN SENDT INNEN KL. 12.00 NESTE DAG.

Statens Vegvesen har normalt en behandlingstid på 3-5 dager, med forbehold om lenger tid, på en arbeidsvarslingsplan. De fleste kommuner opererer med samme behandlingstid.

Formålet med arbeidsvarsling er å:

• sikre arbeidere og trafikanter,

• avvikle trafikken forbi arbeidsstedet med minst mulig forsinkelse og ulempe for trafikantene,

• muliggjøre effektiv og økonomisk drift av arbeidet.

For å oppnå disse målsettingene er det viktig at trafikkreguleringer i forbindelse med arbeid på eller ved veg planlegges og utføres nøyaktig.

For at trafikantene skal kunne opptre korrekt, skal all varsling og sikring være riktig, tydelig, konsekvent og enhetlig.

Vi leverer alt dette på en kostnadseffektiv og forsvarlig måte.

Loggbok skal føres på alle oppdrag.

Krav til forkunnskaper: Ingen

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn